atom feed20 messages in org.apache.maven.usersAW: building maven from cvs
FromSent OnAttachments
Marc LustigDec 3, 2002 3:46 am 
Ben WaldingDec 3, 2002 3:55 am 
Marc LustigDec 3, 2002 4:00 am 
Marc LustigDec 3, 2002 4:01 am 
Rademacher TobiasDec 3, 2002 4:04 am 
Marc LustigDec 3, 2002 4:10 am 
Rademacher TobiasDec 3, 2002 4:14 am 
Marc LustigDec 3, 2002 4:15 am 
Rademacher TobiasDec 3, 2002 4:23 am 
Brian EwinsDec 3, 2002 5:00 am 
di...@multitask.com.auDec 3, 2002 3:27 pm 
Rafal KrzewskiDec 4, 2002 1:00 am 
Marc LustigDec 4, 2002 1:20 am 
Incze LajosDec 4, 2002 12:32 pm 
Rafal KrzewskiDec 5, 2002 12:04 am 
Rafal KrzewskiDec 5, 2002 7:05 am 
di...@multitask.com.auDec 5, 2002 7:14 am 
di...@multitask.com.auDec 5, 2002 8:17 am 
Rafal KrzewskiDec 6, 2002 1:56 am 
Rafal KrzewskiDec 6, 2002 7:03 am.maven
Subject:AW: building maven from cvs
From:Marc Lustig (ma@marclustig.com)
Date:Dec 3, 2002 4:01:10 am
List:org.apache.maven.users

-----Ursprüngliche Nachricht----- Von: Marc Lustig [mailto:ma@marclustig.com] Gesendet: Dienstag, 3. Dezember 2002 13:00 An: Turbine Maven Users List Betreff: AW: building maven from cvs

Thanks Ben. Yes it was a type. But thing is when I switched to jdk1.3 everything went fine. So the install how-to on the maven site is only valid for jdk1.3 not sdk1.4!

-----Ursprüngliche Nachricht----- Von: Ben Walding [mailto:be@walding.com] Gesendet: Dienstag, 3. Dezember 2002 12:55 An: Turbine Maven Users List Betreff: Re: building maven from cvs

It's probably just a typo in the email, but I always do

ant -f build-bootstrap.xml

It's also worthwhile stopping in at irc.werken.com (#maven) with bootstrap problems as the response time is usually quite good there.

Cheers,

Ben

Marc Lustig wrote:

Hi,

I'm trying to build maven from cvs. I read a lot in the turbine-user-archives and on the maven-site. So I did the following:

- installing ant1.4.1 including optional.jar, junit.jar and the latest dom4j-full.jar - setting MAVEN_HOME

When I type ant -f bootstrap.xml the following exception is thrown:

+------------------------------------------------------------------+ | | | B U I L D I N G T H E P L U G I N S | | | +------------------------------------------------------------------+

[exec] java.lang.reflect.InvocationTargetException [exec] at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method) [exec] at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAcces sorImpl.java:39) [exec] at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMet hodAccessorImpl.java:25) [exec] at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:324) [exec] at com.werken.forehead.Forehead.run(Forehead.java:543) [exec] at com.werken.forehead.Forehead.main(Forehead.java:573) [exec] Caused by: java.lang.NoClassDefFoundError: org/apache/tools/ant/Buil dLogger [exec] at org.apache.commons.jelly.tags.jeez.JeezTagLibrary.<init>(Jeez TagLibrary.java:107) [exec] at org.apache.maven.jelly.tags.MavenJeezTagLibrary.<init>(MavenJ eezTagLibrary.java:73) [exec] at org.apache.maven.jelly.MavenJellyContext.initializeContext(Ma venJellyContext.java:153) [exec] at org.apache.maven.jelly.MavenJellyContext.<init>(MavenJellyCon text.java:118) [exec] at org.apache.maven.MavenUtils.createContext(MavenUtils.java:662 ) [exec] at org.apache.maven.MavenUtils.createContext(MavenUtils.java:599 ) [exec] at org.apache.maven.cli.App.initializeContext(App.java:333) [exec] at org.apache.maven.cli.App.initialize(App.java:280) [exec] at org.apache.maven.cli.App.doMain(App.java:480) [exec] at org.apache.maven.cli.App.main(App.java:1096) [exec] ... 6 more [echo]

What's going on? I'd appreaciate any hint. TIA. Marc