atom feed50 messages in org.rubyonrails.railsRe: [ANN] Rails Engines + Login Engine
FromSent OnAttachments
James AdamNov 1, 2005 8:17 am 
James AdamNov 1, 2005 9:37 am 
James AdamNov 1, 2005 3:56 pm 
RobertNov 1, 2005 4:27 pm 
Jay LevittNov 1, 2005 7:26 pm 
RaminNov 1, 2005 7:29 pm 
Scott BeckerNov 1, 2005 7:42 pm 
Bill KatzNov 1, 2005 10:44 pm 
Tom WardNov 2, 2005 2:11 am 
Bruno CelesteNov 2, 2005 3:05 am 
James AdamNov 2, 2005 6:00 am 
Francois PaulNov 2, 2005 6:14 am 
Bruno CelesteNov 2, 2005 6:25 am 
Bruno CelesteNov 2, 2005 6:45 am 
James AdamNov 2, 2005 6:48 am 
Bruno CelesteNov 2, 2005 7:02 am 
James AdamNov 2, 2005 7:09 am 
Luke RandallNov 2, 2005 9:51 am 
PJ HyettNov 2, 2005 11:04 am 
Bruno CelesteNov 2, 2005 11:17 am 
James AdamNov 2, 2005 11:49 am 
James AdamNov 2, 2005 11:52 am 
James AdamNov 2, 2005 12:00 pm 
Edgardo HamesNov 2, 2005 12:27 pm 
PJ HyettNov 2, 2005 12:38 pm 
James AdamNov 2, 2005 12:43 pm 
James AdamNov 2, 2005 1:17 pm 
RaminNov 2, 2005 2:08 pm 
RaminNov 2, 2005 2:48 pm 
RaminNov 2, 2005 2:58 pm 
RaminNov 2, 2005 3:06 pm 
James AdamNov 2, 2005 3:35 pm 
Lou VanekNov 7, 2005 2:11 pm 
Bruno CelesteNov 7, 2005 2:28 pm 
Lou VanekNov 7, 2005 3:09 pm 
James AdamNov 8, 2005 12:33 am 
James AdamNov 8, 2005 12:38 am 
Lou VanekNov 8, 2005 2:21 am 
James AdamNov 8, 2005 2:23 am 
Bruno CelesteNov 8, 2005 2:34 am 
James AdamNov 8, 2005 3:14 am 
Bruno CelesteNov 8, 2005 3:34 am 
Lou VanekNov 8, 2005 3:41 am 
James AdamNov 8, 2005 3:45 am 
James AdamNov 8, 2005 4:07 am 
Lou VanekNov 8, 2005 4:10 am 
Lou VanekNov 8, 2005 4:50 am 
James AdamNov 8, 2005 5:15 am 
James AdamNov 8, 2005 7:42 am 
alex blackNov 14, 2005 7:40 pm 
Subject:Re: [ANN] Rails Engines + Login Engine
From:Lou Vanek (vane@public.gmane.org)
Date:Nov 7, 2005 3:09:55 pm
List:org.rubyonrails.rails

Not exactly sure what my problem is, but that wasn't it. No error messages in log. No nothing. But works w/o login_engine, so maybe I'll leave it out for now. Thanks. -lv

Bruno Celeste wrote:

Yes, my problem was in the engine_name/init_engine.rb file where there was a 'require "my_engine_name"' , but I didn't take attention that I didn't put a file named 'my_engine_name.rb' in engine_name/lib dir :/ So, if you don't need lib, you don't require the file in init_engine.rb.

I know it was stupid :D Hope it helps!

2005/11/7, Lou Vanek:

Bruno,

I have the same problem. Did you figure it out?