atom feed16 messages in com.redhat.et-mgmt-toolsRe: [et-mgmt-tools] libvirt and query...
FromSent OnAttachments
Michael DeHaanApr 22, 2008 3:46 pm 
Pablo Iranzo GómezApr 22, 2008 4:00 pm 
Daniel P. BerrangeApr 22, 2008 4:09 pm 
Michael DeHaanApr 22, 2008 4:36 pm 
Michael DeHaanApr 22, 2008 4:37 pm 
Daniel P. BerrangeApr 22, 2008 4:39 pm 
Michael DeHaanApr 22, 2008 4:51 pm 
Daniel P. BerrangeApr 22, 2008 5:01 pm 
Michael DeHaanApr 22, 2008 5:12 pm 
Daniel P. BerrangeApr 22, 2008 5:16 pm 
Pablo Iranzo GómezApr 22, 2008 11:25 pm 
Daniel VeillardApr 23, 2008 12:06 am 
Michael DeHaanApr 23, 2008 2:48 pm 
Robin BowesApr 23, 2008 3:54 pm 
Pablo Iranzo GómezApr 23, 2008 3:55 pm 
Michael DeHaanApr 23, 2008 4:18 pm 
Subject:Re: [et-mgmt-tools] libvirt and query strings in EL 5.1 behaves differently than F9
From:Michael DeHaan (mdeh@redhat.com)
Date:Apr 22, 2008 4:37:51 pm
List:com.redhat.et-mgmt-tools

If you're using virt-install APIs for building the XML document, then it is virt-install's job to do attribute escaping. This was broken in RHEL-5.1 and is fixed for 5.2 and Fedora 8 onwards

https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=417051

So looking at what I posted previously, ex:

http://server.example.com/?op=ks;profile=foo

";" is (to my eyes) valid in XML. It is, right? Any idea why that may cause an error on Pablo's system?

Pablo, we did confirm the version with just ";" and not "&" as the seperator did break things, correct?

FYI -- Looking at his most recent pastebin, there's the version with the ";" in it instead.

It would be nice if I could make that also work for 5.1 installs that were out there as it reduces one extra point of user confusion about where errors come from...