atom feed15 messages in org.opensolaris.ldoms-discussRe: [ldoms-discuss] Ldom OS on SAN ba...
FromSent OnAttachments
KetanJul 18, 2009 8:00 am 
Octave OrgeronJul 18, 2009 12:00 pm 
KetanJul 18, 2009 12:14 pm 
Octave OrgeronJul 18, 2009 12:17 pm 
Octave OrgeronJul 18, 2009 12:23 pm 
KetanJul 19, 2009 12:54 am 
KetanJul 19, 2009 4:27 am 
Alexandre ChartreJul 19, 2009 10:28 am 
Octave OrgeronJul 19, 2009 2:05 pm 
KetanJul 20, 2009 6:23 am 
Octave OrgeronJul 20, 2009 7:39 am 
KetanJul 20, 2009 8:00 am 
Octave OrgeronJul 20, 2009 8:06 am 
KetanJul 20, 2009 10:58 am 
Octave OrgeronJul 20, 2009 11:06 am 
Subject:Re: [ldoms-discuss] Ldom OS on SAN based zfs volume
From:Ketan (tech@gmail.com)
Date:Jul 20, 2009 6:23:49 am
List:org.opensolaris.ldoms-discuss

Thanx Octave. I was able to export the zfs volume of 10G to the LDom and it
worked but i 've another problem related to this. I created another zfs volume
of sam size on same pool zdisk1

newpool/ldom2 20.0G 399G 18K none newpool/ldom2/zdisk0 10G 407G 1.24G - newpool/ldom2/zdisk1 10G 409G 16K -

and i try to add it following way.

root@xxxx06 # ldm add-vdsdev /dev/zvol/dsk/newpool/ldom2/zdisk1
zdisk1@primary-vds0 root@xxxx06 # ldm add-vdisk zdisk1 zdisk1@primary-vds0 ldom2 It gives me following error

LDom ldom2 did not respond to request to configure VIO device

and Secondly if i add after shutting down the Ldom2 it does not give any error.

But if i try to install OS on this new disk it gives me following error

{0} ok boot Boot device: zdisk1 File and args: WARNING: /virtual-devices@100/channel-devices@200/disk@2: Communication error
with Virtual Disk Server using Port 0. Retrying.

WARNING: /virtual-devices@100/channel-devices@200/disk@2: Communication error
with Virtual Disk Server using Port 0. Retrying.

What could be the reason for this ?