atom feed6 messages in org.openoffice.nl.taalmodules[taalmodules] Nederlandse thesaurus
FromSent OnAttachments
Reginald RICQUIERFeb 27, 2004 1:34 pm.zip
Jigal van HemertFeb 28, 2004 1:43 am 
Reginald RICQUIERFeb 28, 2004 3:48 am 
JanCFeb 29, 2004 8:11 am 
Jigal van HemertMar 1, 2004 12:14 am 
Bart De WitMar 8, 2004 4:57 am 
Subject:[taalmodules] Nederlandse thesaurus
From:Reginald RICQUIER (regi@belgacom.net)
Date:Feb 27, 2004 1:34:05 pm
List:org.openoffice.nl.taalmodules
Attachments:
OOoThes.zip - 1.7MB

Hallo iedereen,

Wellicht zijn er die denken dat dit project doodgeboren is, maar niets is minder waar. Het heeft enkel vertraging opgelopen, doordat ik onverwacht enkele cursussen Linux moet geven, en er een handleiding bij moet schrijven. Zodoende heb ik nog weinig tijd over zowel voor dit project als voor het Writer-handboek. Nu ik reeds wat gevorderd ben met de handleiding Linux, zal ik kunnen verder werken aan beide laatste.

Voor het thesaurus-project zoek ik enkele enthoesiaste vrijwilligers met taalkennis die beschikken over een PC met MySQL-databaseserver en MySQLCC, zowel onder Linux maar ook onder MS Windows, die bereid zijn om enkele avonden per maand aan dit project te besteden.

Een deel van de grafische gebruikersinterface is reeds af en werkt. Er moet nog enkel een tabblad bijkomen om de maandelijkse bestanden aan te maken voor de update evenals het invoegen van de upgedate bestanden, de beknopte Help moet nog geschreven worden en een installatieprogramma voor de nodige bestanden. Het programma is geschreven in Tcl/Tk en is open source!

Dus, wie wil mee doen stuurt zijn gegevens door naar de mailinglijst taal@nl.openoffice.org, met vermelding van zijn OS. Ik probeer om tegen april de ganse zaak af te hebben.

En voor wie nieuwsgierig is, in bijlage een bestand met een 5-tal schermafdrukken van het reeds werkende programma.

Groeten,

Reginald