71 messages

com.xensource.lists.xen-bugs [All Lists]

2007 March [All Months]

Page 1 (Messages 1 to 25): 1 2 3

[Xen-bugs] [Bug 915] VPCI crashes domU kernel with dedicated NIC when changing MTU to 9000 - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 635] With xen no serial ports are working - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 919] Xen0 crash after destroy vmx guest - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 916] Can not build as xen0 & xenU - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 831] VBD doesn't work well - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 926] New: usb tablet driver will not be used after xm restore for a windows guest - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 927] New: x11perf fail in VMX - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 929] New: Fails to restore VMX guests - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 895] time latency is a negative number on window guest when vcpu > 1 - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 895] time latency is a negative number on window guest when vcpu > 1 - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 929] Fails to restore VMX guests - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 930] New: xm console on HVM guest - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 931] New: b44 driver (Broadcom ethernet) broken under xen - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 929] Fails to restore VMX guests - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 929] Fails to restore VMX guests - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 929] Fails to restore VMX guests - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 932] New: Xen0 crashes when booting two HVMs and two xenUs - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 932] Xen0 crashes when booting two HVMs and two xenUs - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 936] New: An unstarted domain is not registered - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 937] New: When a guet machine is loaded with HVM, the peth0 interface begin to hang - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 939] New: 4gb_segments & movzbl - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 920] Failed while setting pci_set_power_state() from a 'PCI-passthrued' driver domain - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 932] Xen0 crashes when booting two HVMs and two xenUs - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 940] New: cannot boot 32-bit smp and pae hvms on x86_64 hypervisor - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 542] qemu-dm segfault with multiple HVM domains - bugz...@lists.xensource.com

Page 1 (Messages 1 to 25): 1 2 3