65 messages

com.xensource.lists.xen-bugs [All Lists]

2006 December [All Months]

Page 1 (Messages 1 to 25): 1 2 3

[Xen-bugs] [Bug 827] New: i8254 emulation lacks proper support for s/w strobe (mode 4) - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 829] guest OS complains "Buffer I/O error on device hda1" - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 832] Both Linux and Windows VMX domain fail to reboot with "cdrom" is configured - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 831] VBD doesn't work well - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 830] Only can see 1 vcpu in xenU guest even if assign 4 vcpus - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 584] vif-route configures wrong interface for hmx domains - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 819] Where is 'vmxloader'??? - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 834] New: failed to install 64bits vista - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 835] New: xm create command ignores cpu_weight and cpu_cap - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 836] New: Traceback occurred: xm console command - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 839] New: All domains get EPOCH for time - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 195] Many Timer ISR: Time went backwards logs - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 840] New: 32 bit guest OS Vista RTM network doesn't work - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 839] All domains get EPOCH for time - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 841] New: SLES 10 Firewall Setup programs hangs during init == no bash prompt - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 842] IA32E: Can not install ia32e FC4/RHEL4u1/RHEL4u2/RHEL4u3 - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 844] New: WinXP/2K3 failed to boot up in IA32 Xen, it gives a black window. - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 843] 3.0.4 Kernel Oops - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 846] New: Xen 3.0.4 in Dom0 does not find firmware images in /lib/firmware/`uname -r` - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 843] 3.0.4 Kernel Oops - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 847] New: Reboot Linux VMX domain causes Xen0 reboot. - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 814] Eth0 disappeared after booting XEN-3.0.3 dom0 (x86_64) - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 843] 3.0.4 Kernel Oops - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 848] New: Linux VMX domain can't boot up normally with acpi=0 in configuration file - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 849] New: IA32E Vista can't boot up, it gives a blue screen - bugz...@lists.xensource.com

Page 1 (Messages 1 to 25): 1 2 3