85 messages

com.xensource.lists.xen-bugs [All Lists]

2006 June [All Months]

Page 1 (Messages 1 to 25): 1 2 3 4

[Xen-bugs] [Bug 668] New: Exporting LVM device to domU - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 659] only one CPU is detected when dom0 boots up - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 674] xm-test ought to have a longer timeout - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 679] (HVM) 32bit 1 CPU guest will not boot if a 64bit 2 CPU guest is already booted using one of the same CPUs - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 680] New: ps/2 keyboard and mouse unresponsive to input - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 681] New: If XENDOMAINS_SAVE directory is on a partition of its own lost+found causes error on start of xendomains - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 681] If XENDOMAINS_SAVE directory is on a partition of its own lost+found causes error on start of xendomains - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 639] xm-test multiple test failures - XmTestLib.Console.ConsoleError: Timed out waiting for console - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 578] xmtest block tests fail because they are unable to verify with /proc/partitions - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 625] xm-test FAIL: 02_block_attach_file_device_pos.test - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 637] xm-test FAIL: 01_block_attach_device_pos.test - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 625] xm-test FAIL: 02_block_attach_file_device_pos.test - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 686] New: "xm vcpu-set" does not work - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 686] "xm vcpu-set" does not work - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 683] cannot create 1GB and 2GB domUs - privileged domain did not balloon - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 623] xen0 FC5 does not boot with NVIDIA Geforce 6600 - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 688] New: xend will not start, /var/run/xenstored directory not created. - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 688] xend will not start, /var/run/xenstored directory not created. - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 689] New: Error: Device 769 (vbd) could not be connected. Hotplug scripts not working. - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 683] cannot create 1GB and 2GB domUs - privileged domain did not balloon - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 691] iperf concurrently to dom0 & guest1 yields bad net performance. - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 691] iperf concurrently to dom0 & guest1 yields bad net performance. - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 692] dom0 crashes while running xm-test block_create tests - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 694] [xm-test]HVM: 22 Tests Fail due to console timeout - bugz...@lists.xensource.com
[Xen-bugs] [Bug 694] [xm-test]HVM: 22 Tests Fail due to console timeout - bugz...@lists.xensource.com

Page 1 (Messages 1 to 25): 1 2 3 4