40 messages

com.ubuntu.lists.ubuntu-accessibility-bugs [All Lists]

2013 October [All Months]

Page 1 (Messages 1 to 25): 1 2

[Bug 1235745] [NEW] at-spi2-registryd crashed with SIGSEGV in __libc_start_main() - Lockal
[Bug 1236346] ProcEnviron.txt - Haw Loeung
[Bug 1234618] Re: Issues with X. No sound. at-spi2-registryd crashed with SIGSEGV in __libc_start_main() - Apport retracing service
[Bug 1237706] Re: onboard crashed with SIGSEGV in _atspi_dbus_handle_event() - Apport retracing service
[Bug 1237707] Re: onboard crashed with SIGSEGV in _atspi_dbus_handle_event() - Seth Arnold
[Bug 1219244] Re: onboard crashed with SIGSEGV in cache_process_state_changed() - Seth Arnold
[Bug 1227173] Re: On every startup Onboard asks for enabling accessibility - ThomasNovin
[Bug 986843] Re: Onboard randomly sets as default in login screen - Robert Ancell
[Bug 986843] Re: Onboard randomly sets as default in login screen - marmuta
[Bug 986843] Re: Onboard randomly sets as default in login screen - marmuta
[Bug 1204896] Re: onboard crashes on launch - Launchpad Bug Tracker
[Bug 1204896] Re: onboard crashes on launch - marmuta
[Bug 986843] Re: Onboard randomly sets as default in login screen - Robert Ancell
[Bug 1236346] Re: at-spi2-registryd.conf upstart script missing closing ']' - Luke Yelavich
[Bug 1241308] [NEW] Please consider the update to at-spi2-core 2.10.1. - Luke Yelavich
[Bug 1241308] Re: Please consider the update to at-spi2-core 2.10.1. - Hans Joachim Desserud
[Bug 1227173] Re: On every startup Onboard asks for enabling accessibility - Stéphane Graber
[Bug 1037357] Re: at-spi2-registryd crashed with SIGSEGV in register_client() - Luke Yelavich
[Bug 1037357] Re: at-spi2-registryd crashed with SIGSEGV in register_client() - Bug Watch Updater
[Bug 1201206] Re: emacspeak: FTBFS: cp: cannot stat 'info/emacspeak.info*': No such file or directory - Paul Gevers
[Bug 1176473] Re: emacspeak compilation fails on emacs24 - Paul Gevers
[Bug 1236346] Re: at-spi2-registryd.conf upstart script missing closing ']' - Luke Yelavich
[Bug 1236346] Re: at-spi2-registryd.conf upstart script missing closing ']' - Luke Yelavich
[Bug 1236346] Re: at-spi2-registryd.conf upstart script missing closing ']' - Haw Loeung
[Bug 1246397] [NEW] package emacspeak (not installed) failed to install/upgrade: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1 - Ramesh Jude Fernando

Page 1 (Messages 1 to 25): 1 2