atom feed7 messages in org.apache.tomcat.devRe: 7.0.18 installer does not work un...
FromSent OnAttachments
etienne massipJul 8, 2011 9:01 am 
Mark ThomasJul 8, 2011 9:11 am 
etienne massipJul 8, 2011 9:17 am 
etienne massipJul 8, 2011 9:22 am 
Mark ThomasJul 8, 2011 9:26 am 
etienne massipJul 11, 2011 12:06 am 
Konstantin KolinkoJul 11, 2011 5:07 am 
Subject:Re: 7.0.18 installer does not work under windows with a custom service name
From:etienne massip (etie@gmail.com)
Date:Jul 8, 2011 9:17:32 am
List:org.apache.tomcat.dev

Not permissions, but I just figured out that the former tomcat service was still here with the name I failed to set during the installation process, I guess that's why it failed.

My bad, sorry.

On Fri, Jul 8, 2011 at 6:11 PM, Mark Thomas <mar@apache.org> wrote:

On 08/07/2011 17:01, etienne massip wrote:

Hi,

Sorry to bother you guys, I see you're voting to release 7.0.18 and I tried to install it with Windows installer on 2 machines.

I must say I'm very interested by the new option to set a custom service name, but, alas, the installer failed with a custom name both times (no special chars in name), telling me to check my rights and privileges (I'm admin on both machines).

Eventually, It worked when I reset the service name to its default value

First machine is my workstation (windows XP), second is a Windows 2003 server machine; I had previously installed a T7 (.0.14 and .0.16) instance via installer on both machines that I uninstalled before running the T7.0.18 installer.

Just to say.

Works for me. Looks like you do have a permissions problem. The users list is the place to get help.